Työpaikalle yksinkertaisen helppo taukohuone

Monesti työpaikoille, kuten koteihin tuntuu kertyvän tavaraa aivan liiaksi. Onneksi on helppoa hankkia ja hyödyntää apuvälineitä monipuolisesti ja monikäyttöisesti, ilman että nurkat täyttyvät erilaisista tavaroista ja härpäkkeistä. Monikäyttöisten tavaroiden ei tarvitse olla sotkuisen tai sekalaisen näköisiä ja laadukkaista materiaaleista valmistetut välineet kestävät aikaa ja käyttöä pitkään. 

Monet arkikäytössä olevat laitteet ja välineet ovatkin yllättävän monikäyttöisiä ja niiden hyödyntäminen moniin eri käyttötarkoituksiin onkin todella helppoa. Näin taukohuone pysyy siistinä ja tauon viettäminen ei kulu tavaroiden etsimiseen. Jos mahdollisesti tila sallii, kannattaa harkita taukohuoneeseen astianpesukonetta, näin tauko ei kulu astioiden pesemiseen ja työntekijöille on puhtaita astioita ja ruokailuvälineitä käytettävissään aina tarvittaessa ja tauko sujuu mallikkaasti. 

Ruokatauko on osa työpäivää

Monien taukohuoneiden varustukseen kuuluu liesi, jonka käyttö on todella vähäistä. Liesi viekin tilaa ja onkin aikaa vaativa työkalu. Mikroa käytetään paljon esimerkiksi mikroaterioiden lämmittämiseen. Mikrolla saakin lämmitettyä käytännössä kaiken sen, mitä uunilla oletettaisiin lämmitettävän. Vedenkeitin ja kahvinkeitin ovat molemmat yllättävän monikäyttöisiä arkikäytössä olevia välineitä. Niiden avulla voi valmistaa niin pikanuudelit, keitot, kuin monet pastaruoat, joita nykyään myydään kuivavalmisteina. Kuuman veden lisäksi kuumien juomien valmistaminen nopeasti keitetyn veden avulla on järkevää, jotta koko tauko ei mene ruoan laittamiseen. 

Hyvät välineet kestävät ja säästävät aikaa

Hankkimalla taukohuoneeseen hyvät työvälineet, säästät aikaa tauolla ja välineet kestävät käyttöä pitkän aikaa. Tämä säästää myös rahaa, kun välineitä ei tarvitse uusia. Esimerkiksi Fiskars sakset ovat kestävät ja monikäyttöiset. Niiden avulla ruokapakettien avaaminen ja ruoan pilkkominen käy käden käänteessä. Pitkään kestävät sakset tarvitsevat harvoin teroitusta ja näin ollen voit luottaa niiden olevan teräkunnossa, kun niitä tarvitset.