Matkusta turvallisesti hiihtolomalla

Näin etätyöaikana on monelle tullut oman kodin seinät hyvin tutuiksi. Hiihtoloma on nyt monelle kirjaimellisesti lomaa ja hyvin tervetullut vaihtoehto työrupeaman ja kaiken muunkin touhuamisen keskelle. Lomalla kannattaakin tehdä asioita, joista nauttii ja saa ladattua omia akkujaan ja näin parannettua hyvinvointiaan.

Vallitsevan tilanteen vuoksi kannattaa suosia lähistöllä olevia kohteita, jotta voit matkustaa mahdollisimman turvallisesti. Kotimaa onkin todella hyvä valinta matkustamiseen ja täältä löytyykin valtavasti erilaista mieluista ja mukavaa tarjontaa, jonka voi kokea turvallisesti. 

Pääkaupunkiseudulla on paljon nähtävää

Helsingissä ja sen ympäristössä on paljon erilaisia kohteita, jotka ovat helposti saavutettavissa ja myös turvallisia matkustaa tähän ajankohtaan nähden. Eteläisestä sijainnista huolimatta tarjoaa pääkaupunkiseutu myös osittain samoja palveluita ja huveja, kuin Lappi tai muu Pohjois-Suomi. Joskin hieman pienemmässä mittakaavassa, mutta silti loistavan loman mahdollisuuksia tarjoten. 

Jos laskettelu on verissä ja haluat sitä päästä harrastamaan, on Etelä-Suomessa muutamia eri laskettelukeskuksia, jotka tämän tarpeen luultavimmin täyttävät. Näin pääset turvallisesti laskettelemaan ja nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. 

Jos et välttämättä halua viettää kauhean aktiivista lomaa, mahdollisuuksien mukaan on tarjolla myös täyden rentoutumisen mahdollistavia, all inclusive paketteja. Pääset siis rentoutumaan toden teolla ennen paluuta työn ääreen ja varmasti perhekin nauttii, kun ei tarvitse matkustaa pidempää matkaa, vaan pääsee nopeasti perille.

Hotellitarjonta on verrattain runsas

Lomalle mentäessä halutaan yleensä jotain eksoottista ja varsinkin majoituksen osalta erilaista, kuin mihin kotona on totuttu. Onneksi maassamme on valtava tarjonta erilaisia hotelleja niin budjettimajoituksesta ihan hienoimpiin sviitteihin, eikä olekaan vaikeaa löytää laadukas majoitus Helsinki reissulleen. Hotellien vertaileminen on onneksi helppoa ja voit esimerkiksi matkaseurueen tai perheen kanssa miettiä hyvät vaihtoehdot.