Tee kotitoimistostasi viihtyisämpi ja paranna työtehokkuuttasi

Kotitoimisto voi kuulostaa pelkältä läppäriltä ruokapöydän nurkassa, mutta monilla on järjestettynä oma työpiste pelkästään etätyön tekemistä varten. Sekava ja sotkuinen työpiste vaikeuttaa työskentelyä ja huonontaa työn jälkeä. Hyvin organisoidulla ja järjestetyllä, perustarvikkeet sisältävällä työpisteellä pääsee pitkälle. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla saat järjestettyä työpisteestäsi viihtyisämmän ja toimivamman. 

Perusvälineet kuntoon

Mitä työvälineitä ikinä työssäsi tarvitsetkaan, säilytystila on todella tärkeää. Kun jokaisella tavaralla ja laitteella on oma paikkansa, voit helposti saada lisää työskentelytilaa pöydälle ja löydät tarvitsemasi työvälineet helposti. Siisti työpiste myös motivoi ja näyttää paljon paremmalta, antaen arvokkaamman kuvan. 

Säilytystilaratkaisuja on valtavasti erilaisia ja löydätkin varmasti tyyliisi ja tarpeisiisi sopivat järjestelmät, joiden avulla helpotat työskentelyäsi. Muista kuitenkin mitata tilat ja säilytystila kunnolla, jotta aikomasi laatikot ja hyllyköt mahtuvat aikomiisi paikkoihin.

”Kivi, sakset paperi”

Kivi ei välttämättä toimisi enää nykyaikana kuin paperipainona, mutta paperi ja sakset ovat vieläkin tärkeitä apuvälineitä työssä. Terävät ja laadukkaat Fiskars sakset helpottavat leikkaamista ja ovat terävinä juuri silloin kun sitä eniten tarvitset. 

Papereita varten puolestaan kannattaa hommata vaakatasossa, makuultaan olevat lehtikotelot, jotka helpottavat esimerkiksi erilaisten papereiden, kuten tehtyjen ja tekemättömien töiden lajittelua. Näin työpisteesi pysyy siistimpänä ja pysyt paremmin perillä tehdyistä ja tekemättömistä töistä. 

Muista tauot ja virvokkeet 

Töissä tarvitsee usein välipaloja ja juotavaa. Tauko onkin hyvää aikaa näiden nauttimiseen. Usein kuitenkin tekee mieli juotavaa pitkin työpäivää ja siihen on Sodastream hiilihapotuslaite loistava väline. Sen saat mahdutettua pieneen tilaan, lähelle työtilaasi ja saat virkistävää juotavaa aina kun sitä vain tarvitset ja tekee mieli. Näin saat pidettyä työtehoasi yllä ja tehtyä tarpeelliset työt aikataulussa.