SEO Blogi

WordPress hakukoneoptimointi ohjeet

Kirjoitamme useista aiheista, kuten esimerkiksi sisällön hakukoneoptimoinnista, teknisestä hakukoneoptimoinnista, analytiikasta ja WordPressistä. Lähteenä lähes kaikelle on Yoast, jonka julkaisemia artikkeleita käännämme Suomen kielelle. Lisäämme artikkeleihin omakohtaisia kokemuksiamme hakukoneoptimoinnista useiden vuosien ajalta.

Pyrimme kertomaan asiat mahdollisimman selkokielisesti, niin että aloitteleva WordPress -sivuston perustajakin ymmärtäisi artikkelimme mahdollisimman hyvin.

Avainsanojen valinta

Avainsanojen valinta

Sivuston kasvaessa artikkeleita on yhä enemmän. Jotkut näistä artikkeleista kertovat samasta aiheesta. Vaikka artikkelit on luokiteltu hyvin, sisältö saattaa kilpailla itsensä kanssa.

Google ei löydä sivujani

Google ei löydä sivujani?

Google ei löydä sivujani? 5 syytä mistä se voi johtua. Miksi täydellisesti optimoitu sivu tai artikkeli ei saa sijoitusta hakutuloksissa?

Pitkän hännän avainsana

Pitkän hännän avainsana

Asiakkaat jotka saapuvat sivustolle pitkän hännän avainsanoilla on matalampi kynnys ostaa tuotteita ja vierailla säännöllisesti sivustollasi.

Mikä on sivustosi tehtävä

Mikä on sivustosi tehtävä?

Määritä sivustosi tehtävä ja tarkoitus. Miksi asiakkaiden pitäisi käydä sivustollasi, lukea artikkeleitasi tai ostaa tuotteitasi?

Artikkelien hakukoneoptimointi

Artikkelien hakukoneoptimointi

Kirjoita selkeästi luettavia hakukoneystävällisiä artikkeleita. Hyvin kirjoitetut artikkelit saavat paremman sijoituksen hakutuloksissa.

Mikä on metakuvaus

Mikä on metakuvaus?

Metakuvaus on myyntipuhe jolla houkuttelet asiakkaita sivustollesi. Hyvällä metakuvauksella saat enemmän yhteydenottoja.

WordPress sivuston nopeus

WordPress sivuston nopeus

Paranna WordPress sivustosi nopeutta. Sivuston nopeus on yksi avaintekijä joka määrää saatko hyvän sijoituksen hakutuloksissa.